Zomertips Artforum

26 juni 2018

Benieuwd naar wat de Artforumgezichten zélf gaan uitsteken deze zomer? Wij deden een rondvraag bij onze medewerkers, kunstenaars, deelnemers, vrijwilligers, stagiaires, partners en enthousiastelingen en dat leverde een mooie waslijst aan zomertips op. Nood aan nog meer ideeën? We verzamelden alle tips in een Instagramstory op onze pagina.

Mimoza, stagiaire

Waar kijk je deze zomer naar uit?
Na 3 jaar nog eens naar Kosovo gaan, mijn thuisland. Voor twee weken samen met mijn zus - mijn ouders zijn daar dan al.

Wat zijn je culturele plannen?
Ik ga naar Couleur café op zondag met vrienden. De reden waarom is omdat daar altijd een leuke sfeer is.

Wat is je favoriete zomersnack?
Dan ga ik voor een drankje: een strawberry margarita

Ultieme beeld dat voor jou zomer voorstelt:
Een strand met dansende mensen en cocktails. Ik lig in de strandstoel en zie hoe mijn benen bruinen in de zon en als ik rond me kijk, zie ik het strand, de zee en veel gelukkige mensen.

Mimoza zomer

dOFt, collectief dat deze zomer bij Artforum repeteert

Waar kijken jullie deze zomer naar uit?
Rondtrekken in Noorwegen, uitrusten in Ibiza, BBQ ’en, verjaren (dOFt wordt twee jaar!) en dus veel taart eten, repeteren voor onze nieuwe productie ‘Kapottepoppenkoppen’ en uitkijken naar het nieuwe cultuurseizoen!

Wat zijn je culturele plannen?
Een collectie horrorboeken uitlezen, wat meer gezelschapspellen spelen, als er nog tijd is hier en daar naar cinema ZED, veel foto’s maken en misschien ook wel wat videosketches!

Wat is jullie favoriete zomersnack?
Watermeloen! Het enige dat écht verfrissend kan zijn op warme dagen!

Ultieme beeld dat voor jullie zomer voorstelt:
De foto die we meesturen is genomen tijdens een vakantie in de bergen, volledig afgesloten, alleen wij drie op die bergkam en dan heel luid roepen! Een echte zomerse herinnering.

doft zomer

Rune, medewerker

Waar kijk je deze zomer naar uit?
Couleur cafe; ik was een vroege vogel. Ik kijk uit naar impulsieve fietstochten, wandelingen en terrasjes in het mooie weer.

Wat zijn je "culturele" plannen?
Zomerfilms chez STUK! Eindelijk eens tijd maken om boeken te lezen (o ja in de hangmat in de zon). Op fotografie-pad trekken.

Wat is je favoriete zomersnack?
Watermeloen. Cocktails, Sangria met fruit in.

Ultieme beeld dat voor jou zomer voorstelt:
De fijnste vraag! Hoera!Deze foto nam ik exact een jaar geleden, op reis met mijn vriend in Zuid-Oost Azië. Het was daar non-stop zomer. We maakten een brommer- tour van 600 km met 762 bochten. Eén van deze bochten zie je op de achtergrond.

rune zomer

Meer recent nieuws