Digitaal aanbod voor leerkrachten

De rest van het schooljaar geen creatieve workshops meer? Dat kunnen wij ons niet inbeelden. Daarom lanceren we een digitaal aanbod voor leerkrachten en hun leerlingen. We bieden workshops slam poetry, beeld, smartphonefotografie, muziek en dans aan. Elke workshop bestaat uit 3 filmpjes van een halfuur. Voor een workshopreeks van 3 filmpjes van een halfuur, betaal je €120. Hiermee ondersteunen we ook onze kunstenaars in deze moeilijk tijden.

​WORKSHOP: BEELD (8 TOT 12 JAAR)

Je leerlingen graag creatief aan de slag laten gaan met tekenen, schilderen en knutselen? Dan moet je deze workshopreeks hebben. Voor deze reeks werken we samen met kunstenares Sandrine Lambert.

​WORKSHOP: SLAM POETRY (12 TOT 16 JAAR)

Wil je je leerlingen graag aan de slag laten gaan met poëzie of teksten schrijven, maar wil je dit niet op de klassieke manier doen? Artforum/Urban Woorden has got you covered. In deze workshopreeks zetten de leerlingen hun eerste stappen in de wereld van de spoken word en slam poetry, onder begeleiding van kunstenaar Sarah Bekambo.

​WORKSHOP: SMARTPHONEFOTOGRAFIE (14 TOT 18 JAAR)

De laatste weken zaten de leerlingen veel thuis. Dat wil ook zeggen: véél tijd om met hun smartphone door te brengen. Waarom dan niet iets bijleren? In deze workshop leren ze aan de hand van filmpjes van fotografe Marie Bouly de mooiste foto’s nemen met hun eigen smartphone.

WORKSHOP: MUZIEK (12 TOT 15 JAAR)

Creatief bezig zijn in coronatijden? Daar zit muziek in! En dat mag je letterlijk nemen: in deze workshopreeksen maken de leerlingen op allerlei manieren muziek. Ze hoeven geen instrument te kunnen bespelen om deel te nemen, Simon Debille leert hen de kneepjes van het vak.

WORKSHOP: DANS (13+)

Voelen je leerlingen het kriebelen na al dat thuiszitten van de laatste weken? Hebben ze zin om de benen eens goed los te schudden? Yessss, boek dan zeker de workshopreeks dans (hiphop/freestyle), onder begeleiding van Majd Hanon!

YES! HOE BOEK IK DE WORKSHOPS?

Heb je interesse in een van de workshopreeksen? Boek dan via aanvraag@artforum.be of info@artforum.be met onderwerpregel 'digitale schoolworkshops'. Een workshopreeks van 3 filmpjes kost €120. Nadat je geboekt hebt, krijg je van ons de filmpjes in je mailbox. Veel plezier!