Werken bij Artforum

Open call

ARTFORUM ZOEKT VORMGEVER

Na vele jaren trouwe dienst is onze huisstijl aan opfrissing toe. Hiervoor zoeken we een vormgever die zin heeft om onze huisstijl onder de loep te nemen en een nieuw grafisch kleedje te voorzien voor ons drukwerk, online posts, website, …

Heb je tijd in het voorjaar van 2019, zin om mee te denken met een kunsteducatieve organisatie die zich richt op kinderen, jongeren en families en die werkt in heel Vlaanderen? Bezorg ons dan je portfolio voor 20 november 2018 via vormgever@artforum.be

In een volgende fase voorzien we een verkennende opdracht tegen vergoeding, waarna we onze finale keuze maken in december 2018. Je werkt dan als freelancer aan deze opdracht.

Stageplaatsen

Stage grafische vormgeving VAART

Doorheen het seizoen ontvangt Artforum verschillende stagiair(e)s in het kader van verschillende projecten.

Voor het seizoen 2018-2019 hebben we nog een vrije stageplaats grafische vormgeving bij het project VAART

Artforum en fABULEUS zoeken een stagiair voor de grafische vormgeving van VAART tussen begin februari en mei 2019.

VAART (een project van Artforum en fABULEUS) biedt jonge kunstenaars (jongeren en jongprofessionelen) een kader om met een eerste eigen artistieke creatie naar buiten te komen. Er is plaats voor acht projecten in alle denkbare disciplines: theater, dans, beeldende kunst, muziek... VAART voorziet in repetitie- en atelierruimte, technische ondersteuning en artistieke coaching door ervaren professionelen en mondt uit in een driedaags festival in mei.

Alles staat in het teken van de ontwikkeling van jong talent. Daarom laten we ook de grafische vormgeving verzorgen door een stagiair die in enkele weken tijd tonnen ervaring opdoet in het ontwerpen van flyers, vormgeven van websites en lay-outen van programmabladen. Je leert de organisaties en het project kennen en verzorgt de visuele communicatie over heel de lijn!

Lees en download de vacature via de link hieronder en reageer voor 17 november 2018.

Spontane sollicitaties

Spontane sollicitaties (cv en motivatiebrief) zijn welkom op info@artforum.be.
We houden je brief één jaar bij en houden je dan ook op de hoogte van eventuele vacatures.

Artforum zoekt vrijwilligers

Artforum is regelmatig op zoek naar vrijwilligers om foto's te nemen, te helpen op evenementen, te flyeren...

Kom een kijkje nemen achter de schermen: stel je kandidaat via info@artforum.be.