Activiteit op maat: Cultuurproject

Een volledige dag, avond, week of zelfs een jaar lang cultuur? Artforum werkt een programma uit op basis van jouw vragen en noden!

Graag deze activiteit op maat organiseren ?

Vraag jouw sessie aan

Een cultuurproject bestaat uit één of meerdere sessies: ideaal om verdiepend te werken rond een bepaald thema, onderwerp of discipline. Op basis van jouw vraag werken we samen een programma uit dat het best past bij jouw school, bibliotheek, jeugddienst, cultuurcentrum…

Of je nu op zoek bent naar input voor een cultuurdag of -week, een cultureel programma voor een avond of dag in de week voor een bepaalde periode: alles kan, alles mag.

Neem gerust een kijkje in ons vast aanbod aan trajecten. Verschillende thema's en disciplines komen aan bod - van taal tot techniek en van striptekenen tot kunst in de publieke ruimte.

Artforum werkt daarnaast graag aan een programma op maat. We behandelen iedere aanvraag in zijn eigenheid en stellen in samenspraak met jou het programma samen. Om voldoende grondig te werk te kunnen gaan, vragen we wel dat een traject op maat minstens drie maanden op voorhand aangevraagd wordt.

Artforum biedt ook trajecten aan voor scholen - in schooltijd of na de schooluren, zoals bijvoorbeeld Dynamo3 of projecten in het kader van Brede School.

Prijs

Na een eerste contact maken we samen de inhoudelijke, financiële en praktische afspraken.

Contactpersoon

Marijke Van Geel

Vraag informatie aan voor Cultuurproject

Bij het maken van deze reservatie, ga ik akkoord met de algemene voorwaarden