Activiteit op maat: Naschoolse trajecten

Een waaier aan culturele activiteiten binnen het kader van kwalitatieve buitenschoolse opvang. Een programma op maat in samenwerking met jouw school.

Graag deze activiteit op maat organiseren ?

Vraag jouw sessie aan

Artforum biedt via een waaier van culturele activiteiten kwalitatieve buitenschoolse opvang aan, bijvoorbeeld in het kader van Brede School. In samenwerking met jouw school werken we een programma uit op maat.

Artforum kan een programma uitwerken zoals een reeks van workshops rond een thema of kunstvorm. Voorbeelden van voorbije Brede School-trajecten waren trajecten rond onder andere muziek voor kleuters, strijddans voor de lagere school en striptekenen aan bod. De workshopreeksen worden steeds uitgewerkt door actieve kunstenaars.

Neem gerust een kijkje in ons vast aanbod aan trajecten. Verschillende thema's en disciplines komen aan bod - van taal tot techniek en van striptekenen tot kunst in de publieke ruimte.

Artforum werkt daarnaast graag aan een programma op maat. We behandelen iedere aanvraag in zijn eigenheid en stellen in samenspraak met jou het programma samen. Om voldoende grondig te werk te kunnen gaan, vragen we wel dat een traject op maat minstens drie maanden op voorhand aangevraagd wordt.

Prijs

Na een eerste contact maken we samen de inhoudelijke, financiƫle en praktische afspraken.

Contactpersoon

aanvraag@artforum.be

Vraag informatie aan voor Naschoolse trajecten

Bij het maken van deze reservatie, ga ik akkoord met de algemene voorwaarden