Jaarreeks Digitale Kunsten

Type: Jaarreeks
Leeftijd: 12+
Ga elke woensdagnamiddag op ontdekkingsreis door de virtuele wereld. Vanaf 12 jaar.

Datum

16 september 2020 - 28 april 2021 13:30 - 15:30u

Ga elke woensdagnamiddag op ontdekkingsreis door de virtuele wereld. Pas de werkelijkheid aan via virtual en augmented reality en experimenteer met een 360° camera, VR brillen en anaglyph. Klinkt als Chinees? Kunstenaar Iwona Pom helpt je op weg naar je eigen digitale creatie. Samen met haar verken je ook de wondere wereld van Adobe!

De jaarreeks gaat door op woensdagnamiddag van 13:30-15:30 en is geschikt voor kinderen en jongeren vanaf 12 jaar. Schrijf je hier in.

Prijzenbeleid

  • 1 seizoen deelnemen aan de jaarreeks Digitale Kunsten kost €240.
  • Voor langlopende ateliers ontvang je een factuur. Je kan kiezen voor een betaling in 1 of 2 keer.
  • Vanaf het tweede deelnemende kind/jongere in hetzelfde gezin is er een korting van €10,00 op de deelnameprijs.
  • Artforum wil iedereen de kans geven om deel te nemen, ook als je het financieel niet breed hebt. Naast het UitPas kansentarief, dat van toepassing is op al onze activiteiten, zijn er andere oplossingen op maat. Contacteer Dorien om de mogelijkheden te bespreken.
  • Artforum heeft een eigen kansenfonds om deelname voor iedereen mogelijk te maken. Je kan dit steunen samen met je inschrijving.

Artforum/Urban Woorden draagt graag bij aan een veilige omgeving. Daarom besloten wij om een vertrouwenspersoon voor jou en je kind aan te stellen binnen de organisatie. Is er een probleem of wil je iets kwijt dat je niet tegen andere ouders, de docent of bepaalde medewerkers kunt zeggen? Neem hierover contact op met denis@artforum.be. Hij zorgt ervoor dat deze vertrouwelijke informatie discreet besproken wordt en biedt een oplossing of gesprek.

Prijs

€240

Locatie

OPEK, Vaartkom 4, 3000 Leuven

Kunstenaar(s)

Iwona Pom