DRUK

Type: Taal en verhaal
Doelgroep: vanaf 6 jaar
DRUK is onze mobiele drukinstallatie. DRUK heeft de letter als startpunt en waaiert verder uit naar vrije meningsuiting, poëzie en de waarde van het geschreven woord.

Graag zelf een productie laten doorgaan ?

Boek deze creatie

Wil je graag DRUK doen op jouw school/bibliotheek/jeugddienst/cc/…? Topplan! Dan komen wij graag postkaartjes en affiches drukken met onze installatie. Deze bestaat uit 2 kasten op wieltjes waar al het nodige drukmateriaal in zit (2 persen, lettersets, inkt, schorten, papier, inspirerende boeken en nog veel meer). Je hoeft zelf dus geen materiaal te voorzien.

Wij maken ons het liefst DRUK tijdens een workshop. Dat kan in een halve dag of hele dag. Wie weet wil je graag een hele week werken rond de kunst van het drukken? Ook dat kan met DRUK. Of wil je graag een grote groep kinderen laten kennismaken met letterpress? Dan zetten we de installatie voor een langere periode op jouw locatie. Zo kan je bijvoorbeeld in enkele weken tijd de hele 1ste graad van een school in groepjes laten drukken.

De begeleiderspoule van DRUK bestaat uit een groep kunstenaars, gaande van grafici over schrijvers tot journalisten. Allemaal delen zij dezelfde zin om met het vrije woord aan de slag te gaan. Dit betekent ook dat wij onze DRUKactiviteit kunnen aanpassen aan jouw wensen of noden.

Kan je al niet meer wachten? Hou dan #drukbijartforum in de gaten voor een blik achter de schermen. Benieuwd naar de druksels? Check dan dit Facebookalbum.

Met dank aan Pilou.

Technische fische

Boek deze creatie

Gewenst tijdstip

bv. 15/01/2021
bv. 15/01/2021

Gewenste locatie

Deelnemers

Contactgegevens aanvrager

Extra